Kan inte låta bli...

Framför allt kan jag inte låta bli att fnissa. Det verkar nästan som SVT-text har anställt någon med bakgrund inom kvällstidningsrubrikssättningsbranschen eller någon som vill ta sig dit.

Godtycke

Att taxibranschen är en lurig marknad visste jag sedan innan, men att den skulle innehålla ett så stort mått av godtycke var för mig något nytt. Var på ett bröllop i helgen, inte jättelångt hemifrån, men ändå så pass att vi valde att beställa en droska till kyrkan. Likaså beställde vi en taxi på natten när det var dags att åka hem. Det förvånade oss att taxiresan hem, mitt i natten, från i stort sett samma ställe som vi åkt till på dagen, och med samma taxibolag var ganska exakt 20 kronor billigare än den tidigare ditresan (båda resorna gjordes med taxameter).

Taxichauffören gjorde sitt bästa för att förklara det, misslyckades och ville se vårt tidigare kvitto, undrade när vi hade åkt på dagen och om vi visste vad chauffren hette etc. Antagligen för att kunna ge denne chaufför ett hederligt kokt stryk eftersom han avslöjat bristerna i branschen.

Bara en tidsfråga innan hon börjar kasta katter...

Hmmm... jag måste väl säga att det var väl ungefär det jag sa i ett tidigare inlägg. Susan Boyle fick igår ta en tripp till en psykiatrisk klinik. Okej att det säkert är pressande att vara med i TV, men jag tror fortfarande att inte alla hamstarna i i hjulet springer. 

RSS 2.0