Någon som brukar göra inbrott och bara stjäla räkor?

Det är många som säger att de är stressade och att de har för mycket att göra... Här är i alla fall en som verkar ha lite för mycket tid (tack Tranan).

Påminner om en historia från mejeriet i Gävle där en äldre dam ringde in och klagade på att hon hittat en vingmutter i ett mjölkpaket. Givetvis togs detta allvarligt och hon ombads att skicka in vingmuttern för att man skulle kunna utreda varifrån den kommit och h ur den hamnat i paketet. Muttern kom och teknikerna började sitt arbete, de blev dock snabbt väldigt brydda. För varken dimensionen eller materialet på muttern stämde med vad som användes på mejeriet. Gåtan fick dock sin lösning någon dag senare då damen ringde och genast ville ha tillbaka vingmuttern. När hon hade varit ute och gått så hade hennes rollator gått sönder och det visade sig att vingmuttern hade sin plats på denna.

Så frågan är om det är troligt att någon stulit sju räkor (och dessutom gått in med nyckel). Jag är tämligen skeptisk. Skulle inte förvåna mig om personen antingen går i sömnen, har en katt, har en fru med fäbless för räkor. Säger som man brukar säga inom sjukvården: Förvänta dig det ovanliga men misstänk det vanliga.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0