Hur man ger ett bra första intryck...

Mina goda vänner D och S gifte sig somras. Till sin ena bestman hade D utsett sin systers pojkvän, vi kan för enkelhets skull kalla honom J (vilket är ganska logiskt eftersom han heter Johan). J ringde runt till alla som skulle vara med på svensexan och han hade uppenbarligen problem med att komma på vad han skulle presentera sig som och samtidigt klargöra vad han hade för relation till bruden och brudgummen. Som svåger kunde han inte presentera sig eftersom han skulle bli detta först efter bröllopet. Tyvärr hade han inte riktig koll på epitet och släkttermer då han ringde runt till alla och presenterade sig som D's "buksvåger" i tron att detta var detsamma som "blivande svåger".


Detta föranledde, som sig bör, en mängd tråkningar, vuxenmobbingar och allmänt häcklande av J, inte bara på svensexan och bröllopet utan närhelst J behagar dyka upp. Efter att ha rätt ut alla eventuella missförstånd slutade i alla fall bröllopet med att båda sade "ja".

image91

Kommentarer
Postat av: Mäla

Ha ha, klockrent! Det där är riktigt, riktigt roligt.

2007-11-19 @ 16:57:43
URL: http://maelahasit.wordpress.com/
Postat av: Megnuz

Ja, och dessutom sant. Ännu en av hans bredrifter var att han undvek att kommentera incidenten under hela bröllopet, detta trots flertalet pikningar

2007-11-22 @ 22:33:02
URL: http://magnussandberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0