IFSAA - Inte Fullt Så Anonyma Alkoholister

Läste någonstans om Lindsay Lohan och hennes kamp mot sitt alkoholberoende. Hon har likt Britney Spears skrivit in sig hos Anonyma Alkoholister. Bra gjort av henne (även om hon verkar festa mellan mötena). Men varför går man ut och berättar detta offentligt? Verkligen anonymt... och motverkar inte det lite av syftet med AA?


Kommentarer
Postat av: Bossan

Kan inte du skaffa en önskeruta, där man kan önska ämnen som du kan skriva om? Jag har ett jättebra ämne om en reklamfilm (du verkar ju gilla att skriva om sånt). I reklamfilmen som för närvarande går i svensk tv, visar de hur man kan klara sig utan produkten som filmen gör reklam för. Kan du gissa vilken?

PS. AA är den största humbug som finns. http://www.youtube.com/watch?v=QmRJ2RoTX2A

2008-02-22 @ 12:14:31
Postat av: Mikaela

varför, varför är man offentlig med att man är med i en hemlig organisation? undrans, undrans... kan det vara så att det inte är kul att vara hemlig om ingen vet vem man är?
för övrigt är jag förvånad över att du inte har plockat upp dn's utomordentliga artikelserie om kränkta människor... http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2502&a=743702
kraam!

2008-02-22 @ 15:19:14
Postat av: Megnuz

Bossan: Kan du inte skicka ett mail istället? Eller så ringer jag ikväll istället. Har nog ingen gissning på vilken produkt det gäller.

Mikaela: Det är inte så att AA:s verksamhet är så speciellt hemlig utan vilka som är medlemmar som ska skyddas. Det är lite skillnad när det är tvärt om ;) Hade läst artiklen, men orkade verkligen inte skriva något om detta. Visar bara att många kårpolitiker och studenter vill ha allting serverat och inte kan ta konsekvenserna av sitt handlande och rannsaka sig själva.

2008-02-25 @ 12:52:55
URL: http://magnussandberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0