Aj då...

Hoppas att min chef inte läser Aftonbladet eller min blogg... i alla fall inte båda. För då kan det hända att jag ligger ganska pyrt till. Mitt vikariat sträcker sig för tillfället till den 10/12.

image41image42image43 

image44

image45


Återkommer med besked huruvida jag får förlängning på vikariatet.  

Kommentarer
Postat av: Bossan

Hej på dig din gamle uv! Najs blogg, baj dö oaj!
Prikär situation. Så som vardande kommunalarbetare har jag studerat sektetess och offentlighet endel. Inom offentliga myndigheter så har man rätt att läcka information om vad som helst (missförhållanden exempelvis) men bara till media och i syfte att få informationen publicerad. Då är man också ordentligt skyddad och en chef har inte ens rätt att undersöka vem som har läckt. Men din blogg är ju inte media eftersom du saknar en ansvarig utgivare. Det är ju så många med tvivelaktig agenda försöker kunna publicera vad som helst. Dessutom är du ju inte annonym. Det är nämligen skillnad då chefen VET vem som har läckt. Illojalitet torde vara ett acceptabelt, rent juridiskt sett iaf, skäl till avsked. Kanske idé att kolla principer och riktlinjer för dylikt på arbetsplatsen innan du blir för kritisk i dina inlägg om fopplare!
Själv råkade jag ju illa ut när jag gjorde lumpen och gjorde en hemsida till plutonen (innan det fanns bloggar). En dag blev jag uppkallad till regementschefen som berättade att säkerhetsavdelningen hade hittat min hemsida och han anmodade mig att ta bort den, annars så skulle de vidta åtgärder. Skulle inte bli förvånad om SäPo eller Must har en liten kommentar om mig :-)

2007-09-21 @ 22:35:39
Postat av: Megnuz

Så sant, så sant kära bror... Frågan är bara vad som är reflektioner på redan offentliga nyheter och vad som är reflektioner på mitt arbete. Jag försöker att reflektera om sjukvården i allmänhet och inte om min arbetsplats (har dock fått mig enlite tankeställare och kommer att vara ytterst försiktig framöver). Jag skulle hursomhelst aldrig skriva om, och har varit noga med detta, min avdelning, kollegor och definitivt inte om patienter. Jag kan inte säga att jag läcker någon information eftersom det mesta är spekulationer. Så frågan är om jag skriver om min arbetsplats. Jag jobbar och är anställd av Region Skåne, men frågan är om hela Region Skånes organisation kan räknas som min arbetsplats.
Har faktiskt tänkt ta ett snack med chefen å kolla så att allt är grönt. Dumt att göra bort sig när man faktiskt trivs på sin arbetsplats ;)
Som tur är så skriver jag ju om en hel del annat trams och inte bara om Region Skånes ekonomi.

2007-09-22 @ 02:15:51
URL: http://magnussandberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0